Tarinamme

Muistan Oy on pieni perheyritys Kokkolasta. Yritys syntyi halusta kiinnittää ihmisten huomio omien valintojen vaikutuksiin ja oman alueen yritysten ja tuotteiden esille tuontiin. Meillä on paljon taitavia yrittäjiä ja heidän valmistamiaan tuotteita, joista emme tiedä tai joita emme osaa hyödyntää. Mietimme usein miksi omalla lähialueella liikkeet lopettavat. Halusimme auttaa sekä yrittäjiä, että kuluttajia löytämään toisensa.

Joulun aikaan etenkin yritykset muistavat työntekijöitään ja yhteistyökumppaneitaan lahjoin. Juuri silloin on oikea aika hyödyntää oman alueen palveluita. Muistamisella voi kertoa yhteistyökumppanille oman yrityksen toimialueesta. Toinen yritys voi valinnoillaan auttaa myös toista.

Etsimme alueittain yritysten tuotteita, joita voidaan koota yhteen mukavaksi lahjaksi, muistamiseksi, liikelahjaksi. Usein yrityksen lahjavastaavalla ei ehdi kierrellä ympäri maakuntaa tutkailemassa sopivia ja kiinnostavia tuotteita. Olemme tehneet tämän työn puolestanne ja keränneet tuotteita erilaisiin lahjapaketteihin, jotka ovat sellaisenaan lahjoitettavia henkilölle, jota haluatte muistaa.

Ostamalla seuraavan muistamisen Muistan-tuotevalikoimasta, valinnallanne on siten alueiden elinvoimaa kasvattava, yritysten toimintakykyä parantava ja myös ympäristöä huomioiva vaikutus!

Olemme vastanneet kysyntään ja myös yksityisten on mahdollisuus ostaa tuotteitamme. Koska paketteja on vaikea lähettää, toteutuu yksityisten pakettien toimitus nouto toimituksena Kokkolasta ja kysynnän mukaan myös Seinäjoella ja Vaasassa vuonna 2020.

Jos sinulla on kysyttävää, saat meihin yhteyden sähköpostilla info@muistan.fi ja puhelimitse 041 317 9889.